Afbeelding
Foto:

Willemijn: expositie

Column

Een paar weken van te voren begon ik met het voorbereiden van mijn expositie in het Blok. Ik besprak de details met Kayleigh en een paar weken later was alles georganiseerd.

Met de hulp van mijn ouders kon ik in het blok vijf grote foto’s ophangen en wat tekeningen. Mijn vader had de foto’s voor me ge-edit zodat ze uitvergroot konden worden en op aluminium konden worden geprint. Ik had de tekeningen uitgezocht en snacks gehaald voor de expositie.

De expositie zelf ging heel goed. Mijn vrienden van school kwamen als eerste binnen wat direct mijn zenuwen wegnam. Ze hadden zelfs cadeautjes meegenomen omdat mijn verjaardag niet zo lang daarvoor was. Er kwamen meer en meer mensen binnen en uiteindelijk was het best druk. Veel mensen kwamen naar me toe met vragen. Ik had amper de tijd om elk gesprek wat er met mij werd begonnen af te maken voordat iemand anders mijn aandacht nodig had.

Het was heel leuk om iedereens interpretatie van mijn werk te horen. Iedereen had er andere ideeën bij. Gedurende de expositie verkocht ik een hoop van mijn tekeningen, wat net mijn kosten niet dekte. Maar dat vond ik niet erg.

Bij afloop was ik heel tevreden met hoe het was gegaan, al mijn vrienden kunnen zien was super leuk. Ik was moe maar aan het nagenieten.

Advertenties uit de krant